Informació lingüística

Benvingut a la pàgina web de la Seguretat Social, on trobarà tota la informació i documentació que es troba disponible en aquests moments.

La web de la Seguretat Social té per objecte arribar al més gran nombre de persones i, per tant, la seva política lingüística es basa en oferir al ciutadà l'accés al major volum de continguts traduïts possible.

Atesa la necessitat que els continguts de la web de la Seguretat Social s'ofereixin amb caràcter immediat, sempre els trobarà disponibles en la seva versió en castellà. A més a més i per complir l'objectiu esmentat, des de l'any 2005 s'ofereix, a més, informació traduïda a sis idiomes: les quatre llengües cooficials, l'anglès i el francès.

El gran volum de continguts que cal traduir i l'actualització periòdica d'alguns d'ells fan que la seva incorporació en els idiomes esmentats es faci de manera progressiva. El propòsit de la web de la Seguretat Social és assolir el màxim nivell de continguts disponibles en les diferents llengües del portal.

Hi ha continguts, com és ara la secció anomenada "Normativa, que dóna cabuda a les normes relacionades amb el funcionament i competències de la Seguretat Social, que no són objecte de traducció per raons de seguretat jurídica i que es publiquen a la web d'acord amb la seva literalitat al BOE.

Se selecciona l'idioma de la manera següent:

A les pàgines on es pot navegar en idiomes diferents del castellà, a l'angle superior dret de la web hi ha un desplegable  per a la selecció de la llengua de navegació, tal com es mostra:

En prémer en cada una de les opcions, es manté la navegació en la llengua seleccionada durant tota la sessió, sempre que els continguts estiguin traduïts. Si no es disposa de traduccions en l'idioma seleccionat, es proporciona al ciutadà l'opció de visualitzar-lo en castellà.

Complementary Content
${loading}