Dades de gestió

La informació que s'ofereix inclou totes les adreces provincials de l'Institut Social de la Marina i recull, desglossats per mesos, les següents dades de gestió: reconeixements mèdics conclosos, consultes ateses pel Centre Ràdiomèdic Espanyol, farmacioles revisades, cursos de formació sanitària realitzats i alumnes assistents, cursos de formació marítima realitzats i alumnes assistents, demandes d'ocupació i gestió de col·locacions, nombre de treballadors afiliats al Règim Especial dels Treballadors del Mar en situació de desocupació, prestacions de desocupació en les seues modalitats assistencial i contributiva i informació sobre ajudes abonades per paralització temporal de l'activitat.

Per obtindre informació del Règim Especial de Treballadors del Mar sobre dades d'afiliació, empreses cotitzants, pensions i pensionistes, i altres prestacions de la Seguretat Social, pot consultar la secció Estadístiques d'esta Web.

En la siguiente tabla podrá descargarse los siguientes Documentos.
Documentos Descàrrega Fecha
Datos de gestión - marzo 2021 Descargar documento Datos de gestión - marzo 2021. El document s'obrirà en una finestra nova.(PDF,491 KB) 12/04/2021
Complementary Content
${loading}