Normes d'ús de Twitter

El compte de Twitter de la Tresoreria General de la Seguretat Social està destinat a donar informació als usuaris d'esta xarxa social.

Este compte té com a objectiu, a més de ser un canal d'informació i de comunicació, la resolució de consultes, incloses les rebudes per missatge directe. Els textos que oferix este compte no tenen validesa jurídica atés el seu caràcter merament informatiu. Per a finalitats jurídiques, s'hauran de consultar els textos publicats en els Butlletins i Diaris Oficials. Així mateix, fem els esforços precisos per a evitar errors i, si escau, esmenar-los o actualitzar-los el més prompte possible, però no en podem garantir la inexistència.

Agraïm els comentaris i les aportacions que els ciutadans vullguen fer. Els comentaris i missatges rebuts corresponen a opinions individuals i no representen les opinions d'esta Administració.

Proposem unes normes bàsiques de participació:

  • Utilitze sempre un llenguatge correcte i educat.
  • Respecte la privacitat dels altres.

L'equip de continguts es reserva el dret a reportar a Twitter actuacions abusives per part dels usuaris i també a bloquejar aquells usuaris que incórreguen en comportaments com:

  • Expressions irrespectuoses, difamatòries o abusives.
  • Enllaços a pàgines que continguen contingut nociu o perillós per a altres usuaris.
  • Contingut brossa o publicitat d'altres marques, productes o servicis.
  • Dades personals alienes a l'autor del comentari.
  • Reiteracions o comentaris repetits.

Respecte del seguiment d'usuaris de la xarxa social, la política d'este compte és, atés el seu caràcter institucional i per tal de facilitar-ne la gestió, seguir únicament comptes d'institucions i organismes nacionals i internacionals.

Complementary Content
${loading}