2005/7 de 19 de juliol de 2005

Resultados de la búsqueda

La pàgina a la que intenta accedir no està disponible en l'idioma seleccionat. Disculpeu les molèsties.
Idiomes disponibles: Castellano

La pàgina a la que intenta accedir no està disponible en l'idioma seleccionat. Disculpeu les molèsties.
Idiomes disponibles: Castellano

Nova versió de WinSuite32

A partir del proper 19 de juliol estarà disponible la nova versió de WinSuite32 (versió 5.4.1).

Recordem que WinSuite32 s'actualitzarà automàticament en fer un enviament i, per tant, no és necessari fer-ho manualment.

No obstant això, també podreu baixar-vos l'actualització des de l'àrea de programari del sistema RED.

L'aplicació WinSuite32 5.4.1 presenta les funcionalitats que s'indiquen tot seguit:


 • Nou botó d'exportació per imprimir les respostes de l'INSS, que permet desar els fitxers *.FRI en format de text.

 • Nova ajuda.

  S'ha actualitzat el contingut i l'ajuda de WinSuite32 per tal de facilitar-ne la baixada i l'actualització en el futur. Per fer-ho, s'ha creat una nova estructura:

  Amb aquesta estructura l'usuari no haurà de baixar-se el fitxer "ayuda.exe" de l'àrea de programari cada vegada que aparegui una nova versió de l'ajuda, com feia fins ara, perquè amb l'actualització automàtica de WinSuite32 s'actualitzarà també l'ajuda.

  De manera excepcional i arran de la introducció d'aquesta nova estructura, quan actualitzeu l'aplicació per treballar amb la versió 5.4.1, haureu de seguir aquests passos per tenir l'ajuda integrada amb WinSuite32:

  • Després d'actualitzar WinSuite32 de manera automàtica, heu d'entrar a l'àrea de programari del sistema RED i baixar-vos el fitxer d'actualització de l'ajuda (ayuda.exe).

  • Aquest fitxer s'ha de copiar al directori inicial de WinSuite32 (al mateix lloc on hi ha el programa "winsuite.exe") i executar-lo allà.

  • A continuació s'executarà WinSuite32.

La versió completa de WinSuite32 (5.4.1), que podeu baixar-vos des de l'àrea de programari del sistema RED, duu integrada la nova ajuda i, per tant, els usuaris que optin per aquesta instal·lació no hauran de baixar-se el nou fitxer de l'ajuda.

Amb aquesta nova versió (5.4.1) de WinSuite32, l'usuari treballarà amb una de les dues ajudes: amb l'ajuda antiga (fins que no es baixi la nova) o amb la nova versió de l'ajuda. A la propera versió de WinSuite32 només es podrà treballar amb l'ajuda nova. Per poder fer servir l'ajuda a les versions següents, l'usuari haurà de baixar-se el fitxer "ayuda.exe", que trobarà a l'àrea de baixades.


 • Desinstal·lador de WinSuite32

  En aquesta nova versió s'ha introduït la possibilitat que l'usuari desinstal·li l'aplicació WinSuite amb la utilitat associada al fitxer "WsUnInstall32.exe". Si l'executa, l'usuari pot eliminar els fitxers de la carpeta "Winsuite32".

  Hi ha una sèrie d'elements associats al programa que són "instal·lats" després de la primera execució de l'aplicació (creació de directoris?). Aquests elements s'han de desinstal·lar manualment i són, per exemple, "cendar.tgb", "seguimie.rec", els directoris INSS, INTERNET, VIPTC2, etc., ja que poden incloure informació personal dels usuaris. La utilitat de desinstal·lació alertarà els usuaris dels elements que no se suprimeixen a través d'un missatge emergent.

Modificació de manuals

 • Apartat de cotització

  • Instruccions tècniques

   Des del mes de gener de 2002, la referència 1230, el contingut de la qual recull la categoria professional, és un camp que no s'utilitza a la cotització i, per tant, passarà a l'estatus de reservat. Aquesta modificació afectarà el fitxer FAN i l'ERR (fitxer de resposta de cotització).


 • Apartat d'afiliació

  • INSS 

   S'ha actualitzat el Manual d'usuari de gestió en línia de comunicats d'incapacitat temporal.
Complementary Content
${loading}