2005/7 de 19 juliol de 2005

Resultados de la búsqueda

La pàgina a la que intenta accedir no està disponible en l'idioma seleccionat. Disculpeu les molèsties.
Idiomes disponibles: Castellano

La pàgina a la que intenta accedir no està disponible en l'idioma seleccionat. Disculpeu les molèsties.
Idiomes disponibles: Castellano

Nova versió de WinSuite32

A partir del pròxim 19 de juliol estarà disponible la nova versió de WinSuite32 (versió 5.4.1).

Es recorda que la WinSuite32 s'actualitzarà automàticament en realitzar un enviament, per la qual cosa no cal realitzar cap actualització manual.

No obstant això, també estarà disponible per a la seua baixada en l'àrea de programari del Sistema RED.

La WinSuite32 5.4.1 contindrà les funcionalitats següents:


 • Nou botó d'exportació per a la impressió de respostes de l'INSS, que permet desar els fitxers *.FRI en format text.

 • Nova ajuda.

  S'ha actualitzat el contingut de l'ajuda de WinSuite32 tractant de facilitar la baixada i actualització d'aquesta en el futur. Se li ha donat una nova estructura:

  Amb aquesta nova estructura l'usuari no necessitarà baixar-se el fitxer "ayuda.exe" de l'àrea de programari cada vegada que isca una nova versió de l'ajuda, com passava fins ara, sinó que amb l'actualització que es realitze de manera automàtica de la WinSuite32, l'usuari tindrà actualitzada la seua ajuda.

  Excepcionalment, i amb motiu de la nova estructura de l'ajuda, en actualitzar a la nova versió 5.4.1, s'hauran de seguir els passos següents per tindre aquesta ajuda integrada en la WinSuite32:

  • Una vegada s'actualitze la WinSuite32 de manera automàtica, haurà d'entrar en l'àrea de programari del Sistema RED, i baixar-se el fitxer de l'actualització de l'ajuda (ayuda.exe).

  • Aquest fitxer s'haurà de copiar en el directori inicial de WinSuite32 (el mateix on es troba el programa "winsuite.exe") i executar-lo en aquest directori.

  • Tot seguit s'executarà la WinSuite32.

La versió completa de la WinSuite32 (5.4.1), que es pot baixar en l'àrea de programari del Sistema RED, portarà integrada la nova ajuda, per la qual cosa els usuaris que realitzen aquesta instal·lació no hauran de baixar el nou fitxer de l'ajuda.

Amb aquesta nova versió (5.4.1) de WinSuite32, l'usuari treballarà amb una de les dos ajudes, o bé amb l'antiga (mentre no es baixe la nova) o amb la nova versió de l'ajuda una vegada la baixe. En la següent versió de WinSuite32, només estarà activa la nova ajuda. Per poder utilitzar l'ajuda en versions posteriors, l'usuari necessàriament haurà de baixar el fitxer ayuda.exe, que es trobarà disponible en l'àrea de baixades.


 • Desinstal·lador de WinSuite32.

  S'ha incorporat amb aquesta nova versió de la WinSuite32 la possibilitat que l'usuari desinstal·le l'aplicació de WinSuite32, mitjançant la utilitat associada al fitxer "WsUnInstall32.exe". Executant-lo donarà la possibilitat a l'usuari d'eliminar els arxius que continga la carpeta "Winsuite32".

  Hi ha una sèrie d'elements associats al programa que són "instal·lats" després de la primera execució de l'aplicació (creació de directoris?). Aquests elements necessiten ser "desinstal·lats manualment", com "cendar.tgb", "seguimie.rec", els directoris INSS , INTERNET, VIPTC2, etc. ... ja que poden contindre informació particular dels usuaris. La utilitat de desinstal·lació avisarà l'usuari, mitjançant un missatge emergent, dels elements que no s'eliminen.

Modificació de Manuals

 • Apartat de Cotització

  • Instruccions Tècniques

   Desde gener de 2002, la referència 1230, el contingut de la qual correspon a la categoria professional, és un camp no utilitzat en cotització, per la qual cosa es modificarà i passarà a reservat. Aquesta modificació afectarà el fitxer FAN i a l'ERR (fitxer de resposta de cotització).


 • Apartat d'Afiliació

  • INSS

   S'ha actualitzat el Manual d'Usuari Gestió en línia de comunicats d'Incapacitat Temporal.
Complementary Content
${loading}