2003/10 de 1 de setembre de 2003

Nova aplicació: Incapacitat temporal en línia.

A partir del pròxim dia 4 de setembre es posarà a la seua disposició una nova aplicació en els Servicis RED : Incapacitat Temporal en línia.

Aquesta nova funcionalitat inclou tres noves transaccions a través de les quals es podran realitzar diferents accions sobre els informes mèdics que s'envien a través de la modalitat de remeses.

Les noves transaccions són: 

  • Consultes d'informes

  • Anul·lació de processos d'IT

  • Emissió d'informes

El mode d'accés a aquesta nova funcionalitat és el mateix que per a la resta d'aplicacions RED en línia (Afiliació en línia i Cotització en línia), de manera que s'afegirà una nova opció en Servicis RED:

Menú de tots els Servicis RED a què s'hi pot accedir: Afiliació en línia, cotització en línia i incapacitat temporal en línia

En seleccionar l'opció ''Incapacitat Temporal en línia real'' apareix el menú principal en què es mostren les operacions que es poden realitzar.

Pantalla que correspon als parts enviats pel Sistema RED en línia. Es mostren els 3 botons per a l'enviament de parts d'incapacitat temporal: Consulta de parts, anulació de processos d'IT i emissió d'informes.

S'hi adjunta manual d'usuari de la nova aplicació.

En la siguiente tabla podrá descargarse los siguientes Documentos.
Documentos Descarga Fecha
Manual usuario IT On line Descargar documento Manual usuario IT On line. El documento se abrirá en una nueva ventana.(PDF,494 KB) 02/04/2008

Nova versió de REDCOM (Versió 3.2)

Es troba a la seua disposició en l'àrea de baixades del Sistema RED una nova versió del programa de comunicacions RedCom, la qual haurà de ser baixada i instal·lada per tots els usuaris.

Perquè la instal·lació siga efectiva i el funcionament de xifratge i desxifratge de missatges funcione correctament, cal en primer lloc fer un enviament de fitxers.

Complementary Content
${loading}