2003/4 de 10 març de 2003

Resultados de la búsqueda

La pàgina a la que intenta accedir no està disponible en l'idioma seleccionat. Disculpeu les molèsties.
Idiomes disponibles: Castellano

La pàgina a la que intenta accedir no està disponible en l'idioma seleccionat. Disculpeu les molèsties.
Idiomes disponibles: Castellano

Nova imatge d'afiliació en línia en Internet

Dins de l'estratègia de la Tresoreria General de la Seguretat Social per a adaptar-se a les noves tecnologies i el seu interés per millorar la qualitat en els servicis que ofereix al ciutadà i en particular als usuaris del Sistema RED, s'implementarà dins de la pàgina de la Seguretat Social una nova imatge en el marc d'Afiliació en línia del Sistema RED en Internet

A partir del pròxim 13 de març, es mostrarà una nova imatge en l'àmbit d'afiliació en la modalitat en línia a través d'Internet.

Aquest canvi d'imatge no suposa en absolut cap variació en la gestió ni en el funcionament de les transaccions, sinó que afecta únicament l'aspecte.

A partir de hui, es trobarà a la seua disposició en aquesta mateixa pàgina el document on es recull el "Nou aspecte de les pantalles d'Afilición en línia en Internet", en la qual s'explica detingudament totes les novetats que s'introdueixen.

A més, el dijous 13 de març estarà disponible una nova versió del "Manual d'Usuari d'Afiliació en línia".

Annex - Nou aspecte de les pantalles d'afiliació en línia en Internet

En la siguiente tabla podrá descargarse los siguientes Documentos.
Documentos Descàrrega Fecha
Nou aspecte de les pantalles d'afiliació en línia en Internet Descargar documento Nou aspecte de les pantalles d'afiliació en línia en Internet. El document s'obrirà en una finestra nova.(PDF,225 KB) 09/06/2008
Complementary Content
${loading}