2005/8 de 24 d'agost de 2005

Resultados de la búsqueda

La pàgina a la que intenta accedir no està disponible en l'idioma seleccionat. Disculpeu les molèsties.
Idiomes disponibles: Castellano

La pàgina a la que intenta accedir no està disponible en l'idioma seleccionat. Disculpeu les molèsties.
Idiomes disponibles: Castellano

Caducitat dels Certificats Silcon

 • Renovació:

  Es recorda  que els certificats SILCON tenen un període de vigència i  que el sistema de seguretat procedeix a la revocació del certificat  una vegada complida la data d'expiració. No obstant això, si es fa un ús efectiu dels serveis en línia (Afiliació, Incapacitat temporal  o Cotització en línia), dins dels 100 dies anteriors a la data d'expiració del certificat, la renovació del certificat s'efectua de manera automàtica i transparent.

  Per evitar possibles revocacions no desitjades o inesperades de certificats SILCON es recomana l'usuari que segueixi els passos següents:
  1. Es recorda que encara que s'aconsella treure una còpia de seguretat del  fitxer EPF del vostre certificat SILCON, només s'ha d'utilitzar una de les còpies per a accedir als serveis del Sistema RED . Per tant, si s'utilitza la còpia i l'original indistintament,  només es produeix la renovació d'una i l'altra còpia queda revocada una vegada complida la data  d'expiració del certificat.

   Si utilitzeu més d'una còpia, podeu comprovar quina s'ha renovat verificant des de l'explorador d'arxius de Windows  la data  de modificació del fitxer EPF. (Any 2005).
  2. Si vareu obtenir el certificat SILCON l'any 2003  i només feu servir el certificat per a l'enviament dels serveis de trameses, cal seguir, per evitar la seva possible revocació, els passos següents:
   1. Entreu en els serveis en línia del sistema RED

    https://tp.seg-social.es/fs/indexframes.html

    Una vegada teclejada la vostra contrasenya i s'hagi desplegat el menú de serveis, si el vostre certificat està dins dels 100 dies anteriors a la data d'expiració, es renova de manera automàtica i transparent.
   2. Tanqueu el navegador d'Internet i  comproveu si el vostre certificat ha estat renovat verificant  des de l'explorador d'arxius de Windows  la data  de modificació del fitxer EPF. (Any 2005).
   3. En cas que la data del fitxer EPF sigui 2003, el vostre certificat encara no ha estat renovat, per la qual cosa es recomana que repetiu els dos passos anteriors uns dies més tard.
   4. Contacteu amb les unitats d'atenció telefònica si teniu algun dubte.
 • Certificats Revocats:

  En cas que el vostre certificat hagi estat revocat per haver-se complit la data d'expiració, contacteu amb les Unitats d'Atenció Telefònica, on us indicaran els passos que cal fer per tornar a obtenir un certificat SILCON vàlid.
Complementary Content
${loading}