Certificats admesos als tràmits de la Seguretat Social

Autoritats de Certificació admeses

Llista de certificats admesos

A continuació podrà baixar la llista de certificats admesos de les Autoritats de Certificació esmentades, segons la classificació següent: certificats de persona física, de persona jurídica/entitat o representant i els inclosos en l'àmbit de l'Administració Pública, segons la normativa d'Administració Electrònica.
Cada tràmit concret podrà determinar els tipus de certificats acceptables per a actuar electrònicament en la Seguretat Social en correspondència amb la legislació general i sectorial aplicable.

S'adjunta, per a poder consultar-la, la llista de servicis als quals es pot accedir amb certificats de persona jurídica/entitat o representant.

En alguns servicis, i quan el certificat no s'haja obtingut a una oficina de la Seguretat Social, les dades identificatives del certificat digital hauran de coincidir amb les que figuren a la base de dades de la Seguretat Social.

En la siguiente tabla podrá descargarse los siguientes Documentos.
Documentos Descàrrega Fecha
Llista de certificats admesos. Gener 2020 Descargar documento Llista de certificats admesos. Gener 2020. El document s'obrirà en una finestra nova.(PDF,194 KB) 26/05/2020
Llista de servicis accessibles amb certificats de persona jurídica o representant. 06 2020 Descargar documento Llista de servicis accessibles amb certificats de persona jurídica o representant. 06 2020. El document s'obrirà en una finestra nova.(PDF,530 KB) 22/06/2020

Llista de certificats de segell admesos per la Seguretat Social.

Per als actes o actuacions realitzats íntegrament de manera automatitzada, adjuntem la llista de certificats de segell admesos per la Seguretat Social.

Estos certificats de segell no es podran utilitzar per accedir als servicis i tràmits de la seu electrònica. 

En la siguiente tabla podrá descargarse los siguientes Documentos.
Documentos Descàrrega Fecha
Llista de certificats de segell admesos en la Seguretat Social. Gener 2020 Descargar documento Llista de certificats de segell admesos en la Seguretat Social. Gener 2020. El document s'obrirà en una finestra nova.(PDF,50 KB) 26/05/2020
Complementary Content
${loading}