Cerrar


07-08-2018 Publicada una versió nova de la política de segell electrònic.

ACGISS. Autoritat de Certificació de la Gerència d'Informàtica de la Seguretat Social

Resultados de la búsqueda

La pàgina a la que intenta accedir no està disponible en l'idioma seleccionat. Disculpeu les molèsties.
Idiomes disponibles: Castellano

La pàgina a la que intenta accedir no està disponible en l'idioma seleccionat. Disculpeu les molèsties.
Idiomes disponibles: Castellano

Logotip de Compliment del Reglament UE 910/2014 (eIDAS)

L'Autoritat de Certificació de la Gerència d'Informàtica de la Seguretat Social (ACGISS) proporciona diversos servicis de confiança a les Entitats que integren la Secretaria d'Estat de la Seguretat Social, d'acord amb el que establix la normativa d'Administració Electrònica.
La GISS està inclosa en la  Llista de Confiança de Prestadors de Servicis de Certificació (TSL) publicada pel Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital a l'efecte del que preveuen la Llei 59/2003, de Firma Electrònica d'Espanya, i el Reglament UE núm.910/2014 relatiu a la identificació electrònica i els servicis de confiança per a les transaccions electròniques al mercat interior.

ACGISS. Tipus de certificació i polítiques de certificació

Fins al moment, l'ACGISS emet quatre tipus de certificats:

  • Certificats d'Empleat Públic, que s'emeten a empleats públics (personal funcionari, laboral i eventual) de la Seguretat Social i tenen, per identificar-se, signatura electrònica i reconeguda i xifrats de dades, per a l'acompliment de les funcions pròpies del lloc que ocupen o per relacionar-se amb altres Administracions Públiques quan ho admeten.
  • Certificats de Personal Extern, que s'emeten a treballadors externs que presten servici en les oficines de la Seguretat Social. Comparten funcionalitat i propòsit amb els certificats d'Empleat Públic.
  • Certificats de segell. Emesos a organismes de la Seguretat Social amb finalitat de signatura de documents administratius en l'àmbit de les seues funcions.
  • Certificats de seu. Emès a la Seguretat Social amb l'intenció de la seua autentificació i xifrat dels canals de comunicació amb la Seu Electrònica de la Seguretat Social futura.

En la siguiente tabla podrá descargarse los siguientes Documentos.
Documentos Descàrrega Fecha
Declaració de Pràctiques de Verificació de la Gerència d'Informació de la Seguretat Social Descargar documento Declaració de Pràctiques de Verificació de la Gerència d'Informació de la Seguretat Social. El document s'obrirà en una finestra nova.(PDF,1450 KB) 22/03/2010
Certificats d'Empleat Públic i de Personal Extern. Polítiques de certificació Descargar documento Certificats d'Empleat Públic i de Personal Extern. Polítiques de certificació. El document s'obrirà en una finestra nova.(PDF,509 KB) 22/03/2010
Certificats de segell electrònic. Polítiques de certificació. Gener 2011 Descargar documento Certificats de segell electrònic. Polítiques de certificació. Gener 2011. El document s'obrirà en una finestra nova.(PDF,347 KB) 13/04/2011
Certificats de seu electrònica. Polítiques de certificació Descargar documento Certificats de seu electrònica. Polítiques de certificació. El document s'obrirà en una finestra nova.(PDF,357 KB) 22/03/2010
  • Certificat arrel de l'ACGISS, per a qualsevol persona o organisme que vulga confiar els certificats emesos per l'ACGISS haurà d'instal·lar este certificat arrel en el seus servidors o navegadors.

ACGISS. Servicis de Segell de Temps

L'ACGISS, com a prestador de servicis de certificació, es constitueix també com a Autoritat de segell de temps, amb el que proporciona la infraestructura necessària per garantir la seguretat i la precisió del servici d'emissió de segells de temps.
Els subscriptors d'este servici pertanyen a les Entitats gestores i servicis comuns inclosos dins de l'àmbit de la Secretaria d'Estat de la Seguretat Social del Ministeri de treball i immigració.

En la siguiente tabla podrá descargarse los siguientes Documentos.
Documentos Descàrrega Fecha
Política Segell de Temps. Abril 2010 Descargar documento Política Segell de Temps. Abril 2010. El document s'obrirà en una finestra nova.(PDF,646 KB) 24/05/2010

Versions anteriors. ACGISS. Declaració de pràctiques i polítiques de certificació


En la siguiente tabla podrá descargarse los siguientes Documentos.
Documentos Descàrrega Fecha
Certificats de segell electrònic. Polítiques de certificació. Abril 2010 Descargar documento Certificats de segell electrònic. Polítiques de certificació. Abril 2010. El document s'obrirà en una finestra nova.(PDF,390 KB) 13/04/2011
Complementary Content
${loading}