MINISTERIO
DE EMPLEO
Y SEGURIDAD SOCIAL

Seguretat Social

Escut d'Espanya i logotip del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social amb un enllaç amb la seua pàgina web. Enllaç en una nova finestra. Logotip de la Seguretat Social amb enllaç a la pàgina d'inici
Informació lingüística
Buscador avançat

Coneix-nos

Estàs en: Inici » Coneix-nos » Cartes de servicis

Cartes de servicis


Les Cartes de Serveis són documents escrits que constitueixen un instrument a través del qual la Tresoreria General de la Seguretat Social, l'Institut Nacional de la Seguretat Social i l'Institut Social de la Marina informen els ciutadans sobre els servicis que tenen encomanats i sobre els compromisos de qualitat en les seues prestacions, així com dels drets dels ciutadans i usuaris en relació amb estos servicis.

El Reial Decret 951/2005, de 29 de juliol, pel que s'estableix el marc general per a la millora de la qualitat a l'Administració General de l'Estat, regula els aspectes bàsics de mesures dirigides a l'impuls de la qualitat, i entre les que es troben les Cartes de Servicis com a factors de millora de qualitat responent a les necessitats de la societat en general i dels ciutadans en particular. En aquestos documents, la Seguretat Social manifesta públicament els seus compromisos en la gestió dels servicis que presta d'acord amb els principis de transparència i responsabilitat, facilitant la participació i la informació dels ciutadans.


Copyright © Seguridad Social 2018. Tots els drets reservats. Avis lega