MINISTERIO
DE EMPLEO
Y SEGURIDAD SOCIAL

Seguretat Social

Escut d'Espanya i logotip del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social amb un enllaç amb la seua pàgina web. Enllaç en una nova finestra. Logotip de la Seguretat Social amb enllaç a la pàgina d'inici
Informació lingüística
Buscador avançat

Servicis disponibles accés Cl@ve - usuari/contrasenya a la Seu Electrònica

Estàs en: Inici » Servicis disponibles accés Cl@ve - usuari/contrasenya a la Seu Electrònica

Servicis disponibles accés Cl@ve - usuari/contrasenya a la Seu Electrònica


L'Administració General de l'Estat ha establit noves formes d'accés als servicis d'administració electrònica a través del sistema Cl@ve. Una d'estes formes d'accés es denomina Cl@ve Permanent i està basat en la validació de l'accés a través d'usuari i contrasenya.

Per a poder establir esta contrasenya, cal disposar d'un Codi d'Activació. Este codi s'obté després de registrar-se al sistema, o bé de manera presencial a qualsevol oficina d'inscripcions de Cl@ve, o bé de manera telemàtica amb certificat digital inclòs a la llista de certificats admesos.

Una vegada establida la contrasenya, l'usuari s'identificarà amb el seu número de DNI o NIE per a accedir als servicis amb accés "Usuari+contrasenya (Cl@ve permanent)" a Ciutadans i a Empreses.

A més, per a accedir a alguns d'estos servicis i garantir un major nivell de seguretat, la validació de l'accés es complementarà amb la tramesa per part del sistema d'un codi de 8 dígits, via SMS, al número de mòbil que l'usuari haja facilitat durant l'acte del registre; este codi s'haurà d'introduir quan així se sol·licite per a poder accedir al servici.

A través del servici "Cl@ve: gestió de contrasenyes" es podrà crear, restablir o modificar la contrasenya, i també donar-se de baixa per a cancel·lar l'usuari i la contrasenya.

Per a usuaris ja registrats amb "usuari/contrasenya", el sistema els permetrà accedir a qualsevol d'estos servicis.

                                • Seu Electrònica. Enllaç a una altra pàgina web, no garantim l'accessibilitat per a persones amb discapacitat. Enllaç en una finestra nova

Copyright © Seguridad Social 2018. Tots els drets reservats. Avis lega