MINISTERIO
DE EMPLEO
Y SEGURIDAD SOCIAL

Seguretat Social

Escut d'Espanya i logotip del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social amb un enllaç a la seva pàgina web. Enllaç en una nova finestra. Logotip de la Seguretat Social amb enllaç a la pàgina d'inici
Informació lingüística
Cercador avançat

Coneixe'ns

Ets a: Inici » Coneixe'ns » Cartes de serveis

Cartes de serveis


Les cartes de serveis són documents escrits que constitueixen un instrument a través del qual la Tresoreria General de la Seguretat Social, l'Institut Nacional de la Seguretat Social i l'Institut Social de la Marina informen als ciutadans sobre els serveis de què són responsables i sobre els compromisos de qualitat en les seves prestacions, i també dels drets dels ciutadans i usuaris pel que fa a aquests serveis.

El Reial decret 951/2005, de 29 de juliol, pel qual s'estableix el marc general per a la millora de la qualitat en l'Administració General de l'Estat, regula els aspectes bàsics de mesures adreçades a impulsar la qualitat i entre les quals hi ha les Cartes de serveis  com a factors de millora de qualitat que dóna resposta a les necessitats de la societat en general i dels ciutadans en particular. En aquests documents, la Seguretat Social manifesta públicament els seus compromisos en la gestió dels serveis que presta d'acord amb els principis de transparència i reponsabilitat, i facilita la participació i la informació dels ciutadans.


Copyright © Seguridad Social 2018. Tots els drets reservats. Avís legal