MINISTERIO
DE EMPLEO
Y SEGURIDAD SOCIAL

Seguretat Social

Escut d'Espanya i logotip del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social amb un enllaç a la seva pàgina web. Enllaç en una nova finestra. Logotip de la Seguretat Social amb enllaç a la pàgina d'inici
Informació lingüística
Cercador avançat

Serveis disponibles accés Cl@ve - usuari/contrasenya a la Seu Electrònica

Ets a: Inici » Serveis disponibles accés Cl@ve - usuari/contrasenya a la Seu Electrònica

Serveis disponibles accés Cl@ve - usuari/contrasenya a la Seu Electrònica


L'Administració General de l'Estat ha establert noves formes d'accés als serveis d'administració electrònica a través del sistema Cl@ve. Una d'aquestes formes d'accés es denomina Cl@ve Permanent i està basat en la validació de l'accés a través d'usuari i contrasenya.

Per poder establir aquesta contrasenya, cal disposar d'un Codi d'Activació. Aquest codi s'obté després de registrar-se al sistema, o bé de manera presencial a qualsevol oficina d'inscripcions de Cl@ve, o bé de manera telemàtica amb certificat digital inclòs a la llista de certificats admesos.

Una vegada establerta la contrasenya, l'usuari s'identificarà amb el seu número de DNI o NIE per accedir als serveis amb accés "Usuari+contrasenya (Cl@ve permanent)" a Ciutadans i a Empreses.

A més, per accedir a alguns d'aquests serveis i garantir un major nivell de seguretat, la validació de l'accés es complementarà amb la tramesa per part del sistema d'un codi de 8 dígits, via SMS, al número de mòbil que l'usuari hagi facilitat durant l'acte del registre; aquest codi s'haurà d'introduir quan així se sol·liciti per poder accedir al servei.

A través del servei "Cl@ve: gestió de contrasenyes" es podrà crear, restablir o modificar la contrasenya, i també donar-se de baixa per cancel·lar l'usuari i la contrasenya.

Per a usuaris ja registrats amb "usuari/contrasenya", el sistema els permetrà accedir a qualsevol d'aquests serveis.

                                • Seu electrònica. Enllaç a una altra pàgina web, no garantim l'accessibilitat per a persones amb discapacitat. Enllaç en una finestra nova

Copyright © Seguridad Social 2018. Tots els drets reservats. Avís legal